2009 | Bylo představeno naše první CD…

Ztracený ráj

V sobotu 11.4.2009 spatřilo světlo světa naše první CD s názvem Ztracený ráj. Disk obsahuje celkem 13 písní, které také zazněly LIVE na prknech kina Koruna v Břeclavi, kde se toto představení CD konalo. Jako host vystoupil za doprovodu skupiny Šeptem pan LUDO VLADÁR s písněmi Deep River, Give me that oldtime religion a Sometimes.

Booklet CD připomíná poštovní obálku a z tohoto důvodu přinesl malý Matoušek podnos s novým CD a druhý podnos se třemi poštovními známkami. Tyto známky přilepili na CD patroni: pan Ludo Vladár, pan Viktor Lender – majitel studia VIOLA a kapelnice skupiny ŠEPTEM, paní Hela Vladárová. Patroni také popřáli, aby CD nezůstalo založeno mezi ostatními, aby nebylo pouštěno jako pouhá zvuková kulisa, ale aby opravdu potěšilo srdce a mysl posluchačů. CD s nalepenými poštovními známkami odnesl kurýr, a toto CD vhodil do poštovní schránky. Snad najde svého adresáta…

Vystoupení pokračovalo koncertem skupiny ŠEPTEM. O tom, že se koncert vydařil svědčí fakt, že skupina byla několikrát vytleskána k přídavkům. U prvního přídavku vyzvala kapelnice Hela, aby si na podium přišel spolu se skupinou Šeptem zahrát i jeden ze sponzorů, pan Viktor Lender. Posluchači si sebou odnášeli nejen hezký zážitek ale mnozí i nově zakoupené CD.

A jaká byla atmosféra koncertu? To snad ani nelze popsat – to se musí zažít 🙂

[Not a valid template]

– jh –