2008 | Naše první soustředění…

Jedovnice

Léto je za námi, dny volna a pohody skončily a my se opět vrhli do práce. V termínu 18. až 21.9.2008 jsme si naplánovali soustředění, abychom mohli nacvičit nové písně na vánoční koncerty, ale také abychom více utužili náš kolektiv.

Soustředění se konalo v překrásné chatové oblasti v Jedovnicích u Blanska. Všichni jsme se těšili, jak si užijeme babího léta, ale počasí nám moc nepřálo a tak jsme od rána do noci cvičili nové písně. A cvičili jsme pilně – ostatně to můžete posoudit sami na vánočním koncertě, který by se měl uskutečnit v sobotu 20.12.2008 v bílém kostele v Břeclavi, Jiráskova ul. 2 nebo o týden dříve v Hodoníně. Kapelnice Hela nám nic neodpustila a přestávky jsme měli pouze na jídlo, které nám přípravila Janička. V neděli po obědě vyšel čas i na společnou procházku kolem rybníka. Užili jsme si spousty srandy a ještě dlouho budeme vzpomínat…

Soustředění bylo v pátek proloženo koncertem ve sboru CASD v Brně na Střední ul. 10. Jednalo se o dosti velký sál a mnoho starostí nám udělala příprava ozvučení. Koncert se ale celkem vydařil a myslím, že posluchači odcházeli spokojeni. Touto cestou bychom také chtěli poděkovat naší zpěvačce MIRIAM, která se s námi brněnským koncertem rozloučila.

-jh-